ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Αλλάξτε την ψυχολογία σας με ένα στήθος φυσικό στην όψη και την υφή.
Με την πιο νέα και επαναστατική τεχνική παγκοσμίως.

Πως γίνεται

Επανασταστική νέα τεχνική

Από μία πολύ μικρή τομή τοποθετούνται ενθέματα σιλικόνης κάτω από την περιτονία θήκη του μείζονα θωρακικού μυός. Το ένθεμα τοποθετείται πλήρως κάτω από την περιτονία, εξαλείφοντας έτσι τα μειονεκτήματα των παλιότερων τεχνικών. Η διαδικασία διαρκεί 1 ώρα. Η αναισθησία είναι γενική. Θα παραμείνετε 1 νύχτα στην κλινική ενώ θα επιστρέψετε στην εργασία σας μετά από 3 με 5 ημέρες. Μετά την επέμβαση θα χρειαστεί να φορέσετε αθλητικό στηθόδεσμο για 1 μήνα.

Ενθέματα σιλικόνης

Μέγιστη αίσθηση και ασφάλεια

Τα ενθέματα συμπαγούς σιλικόνης που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας. Υπάρχουν σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Είναι τραχείας επιφάνειας και υψηλής συνεκτικότητας. Η υφή των μαστών είναι φυσική και δεν γίνονται αντιληπτά με την αφή. Παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια. Το περίβλημά τους είναι ανθεκτικό χωρίς ραφή.

Τι θα πετύχω

Αλλαγή στον τρόπο ζωής

Η επαναστατική αυτή τεχνική δίνει άριστα αισθητικά αποτελέσματα αφού εξαλείφει τα μειονεκτήματα των παλιότερων, στρογγυλάδα στο επάνω μέρος του μαστού, αίσθηση του ενθέματος και ζαρώματα στον μαστό.

  • Θα διορθώσετε το μικρό στήθος και την ασυμμετρία των μαστών
  • θα ενισχύσετε το μέγεθος και τη μορφή του στήθους
  • θα αποκτήσετε ένα στήθος φυσικό στην όψη και στην αφή
  • πολύ μεγάλη αύξηση στην αυτοπεποίθηση σας
  • αλλαγή της ψυχολογίας και του τρόπου ζωής σας

Αυτομεταμόσχευση λίπους

Εναλλακτική μέθοδος για τα ενθέματα σιλικόνης

Η αυτομεταμόσχευση λίπους στον μαστό είναι μια εναλλακτική μέθοδος για γυναίκες οι οποίες για διάφορους λόγους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να τοποθετήσουν ενθέματα σιλικόνης. Η αυξητική ή προσθετική στήθους με αυτομεταμόσχευση λίπους είναι μια μέθοδος που υπόσχεται πολλά και ήδη διενεργείται με επιτυχία σε επιλεγμένα περιστατικά.

Σε ορισμένες περιπτώσεις όπως η αποκατάσταση μέτα από μαστεκτομή χρησιμοποιείται διατατήρας ιστών που κάνει διάταση του μαστού πριν τοποθετηθεί το λίπος. Σε άλλες περιπτώσεις αυτό μπορεί να παραληφθεί και το λίπος να τοποθετηθεί χωρίς διάταση.

Η χρήση βλαστοκυττάρων είναι μία άλλη παράμετρος που μπορεί να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα.

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα ένα μέρος από το λίπος να απορροφηθεί οπότε η διαδικασία να επαναληφθεί.

Με αυτόν τον τρόπο η αύξηση μπορεί να φτάσει το πολύ 2 νούμερα σε μέγεθος.

Επίσης πολλά ζητήματα μένουν να διευκρινιστούν όσο αφορά τον προληπτικό ακτινολογικό έλεγχο του μαστού. Η μέθοδος αναπτύσσεται ραγδαία και η ενδιαφερόμενη πρέπει να συνεκτιμήσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της μετά από εξατομικευμένη συζήτηση με έμπειρο πλαστικό χειρουργό.

Μαρτυρίες ασθενών

"Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιήθηκε στα 47 μου χρόνια. Η ταλαιπωρία ήταν τόσο μικρή γι’αυτό που απολαμβάνω τώρα. Έχει αλλάξει όλη η ψυχολογία μου, είμαι τόσο χαρούμενη και νοιώθω ότι έχω όλη την ενέργεια που χρειάζομαι για να ξεκινήσω μια καινούργια ζωή. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την Αναστασία που με βοήθησε να πραγματοποιήσω αυτή μου την επιθυμία και το μυστικό: Είναι κάτι που το έκανα αποκλειστικά και μόνο για ΕΜΕΝΑ.To ευχαριστώ είναι τόσο λίγο.
Να είσαι πάντα καλά γλυκιά μου και όλα τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν."
Με αγάπη και εκτίμηση Λευκή Κ.

"Από μικρή ονειρευόμουν την ημέρα που θα έκανα επέμβαση αυξητικής στήθους. Εννοείται ότι υπήρχε φόβος και άγχος αλλά ήμουν πάντα αποφασισμένη. Η όλη διαδικασία και το τελικό αποτέλεσμα έδιωξαν τον κάθε ενδοιασμό και φόβο που μπορεί να είχα και πλέον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσες ενδιαφερόμενες να προχωρήσουν στην απόφασή τους. Βεβαίως πρόκειται για ένα χειρουργείο με όσα αυτό συνεπάγεται αλλά ο πόνος και ίσως το ζόρι στο οποίο μπήκα για όχι παραπάνω από μια βδομάδα μηδενίζονται με την αίσθηση αυτοπεποίθησης που μου δίνει το καινούργιο μου στήθος."

Διαβάστε επίσης στη πλαστική χειρουργική

Πρόσωπο

FACELIFT / ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ / ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ /
ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ / ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ /

Στήθος

ΑΥΞΗΣΗ / ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ / ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ /

Σώμα

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ / ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ / ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ /
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΗΡΩΝ / ΒΡΑΧΙΟΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ /