ΦΑΡΜΑΚΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Η βιταμίνη Α είναι σήμερα η Νο 1 ουσία, το βασικό συστατικό των πιο καινοτόμων και
δραστικών φαρμακοκαλλυντικών αντιγήρανσης.

Πως γίνεται

Βιταμίνη Α

Η βιταμίνη Α είναι η πιο δραστική ουσία για την επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης του δέρματος. Αυξάνει τη δράση των ενζύμων και επιταχύνει τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων.

Η βιταμίνη Α είναι η κυρίαρχη βιταμίνη του δέρματος

Ιατρικές έρευνες έδειξαν ότι η τοπική εφαρμογή βιταμίνης Α στο δέρμα λειτουργεί «διορθωτικά» και το αφήνει απαλό και υγιές ενώ ταυτόχρονα το προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας και των ελεύθερων ριζών. Έχει θεμελιώδη ρόλο στον έλεγχο των κανονικών δραστηριοτήτων των σωματικών κυττάρων. Η επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει τα σύνθετα μέσα με τα οποία το DNA διατηρεί τις κανονικές δραστηριότητες των σωματικών κυττάρων και με ποιον τρόπο η βιταμίνη Α ελέγχει αυτές τις δραστηριότητες στον πυρήνα του κυττάρου.

Τι θα πετύχω

Υγεία, λάμψη και ομορφιά

Η καθημερινή εφαρμογή βιταμίνης Α κάνει το δέρμα πιο ανθεκτικό και εξισορροπεί τις λειτουργίες του κυττάρου. Βελτιώνει αποτελεσματικά τις λεπτές ρυτίδες που σχετίζονται με τη φυσιολογική γήρανση. Βοηθά τα κύτταρα του ανοσοποιητικού να διατηρούν το δέρμα υγιές και μειώνει τις δυσχρωμίες. Ενδυναμώνει το αδιάβροχο στρώμα του δέρματος και κάνει περισσότερο συμπαγή και λεία την κερατίνη στοιβάδα της επιδερμίδας, την φυσική μας ασπίδα ενάντια στον ήλιο και την περιβαλλοντική ρύπανση. Επανορθώνει τις βλάβες που έχουν προκληθεί από τον ήλιο.

Διαβάστε επίσης στις θεραπείες δέρματος

Κυτταρίτιδα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ / ENDERMOLOGIE /

Ενέσιμα υλικά

BOTOX / ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ / ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ /

Laser

LASER RESURFACING / ΣΥΣΦΙΞΗ / ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ / ΟΥΛΕΣ ΑΚΜΗΣ /
ΣΠΙΛΟΙ / ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ /

Αντιγήρανση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ / ΦΑΡΜΑΚΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ / DNA TEST /
ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ /

NEEDLING /
Διαβάστε επίσης στις δημοσιεύσεις μας

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΙ O ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ /
ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ /
ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ /
ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ /