ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ

Αντιγηραντικές θεραπείες με φυσικές ορμόνες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Εναρμονισμένες με το σώμα και χωρίς καμία παρενέργεια.

Πως γίνεται

Φυσικές ορμονικές θεραπείες

Η διαδικασία της γήρανσης εξαρτάται απόλυτα από τα επίπεδα των ορμονών. Για να διατηρηθεί η υγεία θα πρέπει με φυσικό τρόπο να διατηρούμε φυσιολογικά αυτά τα επίπεδα. Στη Reverse οι ορμονικές θεραπείες με φυσικές ορμόνες (προγεστερόνη, οιστρογόνα, τεστοστερόνη, λιποσώματα, βιταμίνη Α, C, μελατονίνη, φυτοστερίνες) χωρίς καμία παρενέργεια, σας εξασφαλίζουν μία υγιή, ολοκληρωμένη ζωή.

Προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Στη Reverse δεν χρησιμοποιούμε συνθετικά σκευάσματα. Οι φυσικές ορμόνες μπορούν να συνδυαστούν για να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Τι θα πετύχω

Ολοκληρωμένη ζωή

Τα φαρμακοκαλλυντικά αντιγήρανσης χρησιμοποιούνται για να διατηρήσουν την υγεία του σώματος. Οι ορμονικές θεραπείες σαν μέρος των θεραπειών αντιγήρανσης επιβραδύνουν την διαδικασία της γήρανσης και διατηρούν την υγεία και την ευεξία μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Καμία παρενέργεια

Οι φυσικές ορμόνες είναι εναρμονισμένες με το σώμα. Αντιγράφουν την φύση. Οι περισσότερες παρασκευάζονται από τα φυτά. Έχουν τις ίδιες ιδιότητες με τις ορμόνες που παράγει το ίδιο μας το σώμα. Χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό σαν δικές του και δεν έχουν καμία από τις παρενέργειες που έχουν οι χημικές ορμόνες.

Διαβάστε επίσης στις θεραπείες δέρματος

Κυτταρίτιδα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ / ENDERMOLOGIE /

Ενέσιμα υλικά

BOTOX / ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ / ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ /

Laser

LASER RESURFACING / ΣΥΣΦΙΞΗ / ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ / ΟΥΛΕΣ ΑΚΜΗΣ /
ΣΠΙΛΟΙ / ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ /

Αντιγήρανση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ / ΦΑΡΜΑΚΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ / DNA TEST /
ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ /

NEEDLING /
Διαβάστε επίσης στις δημοσιεύσεις μας

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΙ O ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ /
ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ /
ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ /
ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ /