ΣΥΣΦΙΓΞΗ ΜΕ LASER

Εκπληκτική λάμψη και σύσφιγξη του δέρματος, ακίνδυνα, ανώδυνα και αποτελεσματικά.
Με την πρωτοποριακή τεχνολογία laser.

Πως γίνεται

Χωρίς κανέναν κίνδυνο και πόνο

Χωρίς να καταστρέφει την επιδερμίδα, το παλμικό υπέρυθρο φως θερμαίνει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος διεγείροντας την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Η σύσφιξη του δέρματος επιτυγχάνεται σταδιακά μετά από 4 με 5 συνεδρίες. Η θεραπεία είναι ανώδυνη ενώ τα αποτελέσματα εξαρτώνται από την ηλικία, την ποιότητα του ιστού και το μέγεθος της χαλάρωσης.

Τι θα πετύχω

Νεανικό και σφιχτό δέρμα

Τα νέα laser, σας επιτρέπουν ακίνδυνα να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα. Σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο, τον λαιμό και την κοιλιά. Δέρμα νέο και σφιχτό με βελούδινη εμφάνιση. Καμία ανάγκη χρήσης άλλων προϊόντων. Προσαρμοσμένη θεραπεία για τις ανάγκες σας και για τις περιοχές του σώματος που σας ενδιαφέρουν. Κανένας χρόνος διακοπής από την εργασία και την ζωή σας, ούτε πριν ούτε μετά την θεραπεία.

Χαλάρωση;

Σύσφιγξη

Μετά την ηλικία των 40, αρχίζει η χαλάρωση του δέρματος. Οφείλεται στους ίδιους παράγοντες που συντελούν στην εμφάνιση των ρυτίδων αλλά και σε ορμονολογικούς παράγοντες. Η δημιουργία νέου ιστού μετά τη θεραπεία με υπέρυθρο παλμικό φως έχει άμεσα αποτελέσματα στην εμφάνιση και την υφή του δέρματος. Στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, το δέρμα σας θα είναι νέο, σφιχτό και απαλό.

Διαβάστε επίσης στις θεραπείες δέρματος

Κυτταρίτιδα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ / ENDERMOLOGIE /

Ενέσιμα υλικά

BOTOX / ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ / ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ /

Laser

LASER RESURFACING / ΣΥΣΦΙΞΗ / ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ / ΟΥΛΕΣ ΑΚΜΗΣ /
ΣΠΙΛΟΙ / ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ /

Αντιγήρανση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ / ΦΑΡΜΑΚΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ / DNA TEST /
ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ /

NEEDLING /